Gosip Neelofa Dengan Raja Muda Selangor Terkini

47454 views

Gosip Neelofa Dengan Raja Muda Selangor Terkini adakah benar atau pun hanya mainan media massa dan sosial

Dikala fenomena #LOFATTAH masih lagi hangat membara, timbul pula gosip terbaru mengatakan Neelofa sebenarnya sedang rapat dengan seorang kerabat diraja. Tentu sekali gosip ini membuatkan peminat #LOFATTAH tidak senang duduk bukan?

Menurut Raja Mawar di akhbar Bipop Berita Harian, kerabat diraja itu agak berpengaruh dan ada yang ternampak kereta kerabat berkenaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ketika Neelofa pergi menunaikan ibadah umrah bersama keluarganya baru-baru ini. Terdapat desas-desus mengatakan kerabat berkenaan menghantar Neelofa ke lapangan terbang.


Walaubagaimanapun, menurut sumber kepada Raja Mawar, Neelofa dan kerabat berkenaan masih lagi mengenali hati budi masing-masing dan sejauh mana hubungan mereka masih tidak dapat dipastikan.

Pada pendapat kami, Neelofa mempunyai hak untuk memilih sesiapa sahaja untuk berkawan dan tidak semestinya kemesraan beliau dengan Fattah Amin di kaca televisyen boleh sesuai juga di alam realiti untuk menjalin hubungan cinta.

Kita doakan yang terbaik buat Neelofa dan semoga beliau bertemu dengan jodoh yang tepat buat dirinya. Amin..

Sumber Berita : Berita Harian

Content Protection by DMCA.com
Baca >>  Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa Kini Rapat Dengan Kerabat Diraja

Tags: #gambar2 neelofa bersama raja muda selangor #gosip neelofa 2017 #gosip neelofa dan kerabat diraja #kerabat di raja selangor yang di gossip dgn neelofa #lofa dan kerabat di raja #majlis raja muda selangor bersama neelofa #neelofa bercinta dengan kerabat raja #neelofa dan kerabat diraja selangor #neelofa dengan RMS #neelofa kerabat #neelofa kerabat diraja #raja muda selangor neelofa

Leave a reply "Gosip Neelofa Dengan Raja Muda Selangor Terkini"

CommentLuv badge

Author: 
    author