…order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan…

…anda nak buat semua tu di post ini. Selamat membaca… Semak Akaun ASB di Maybank2u Sebelum anda nak membuat semakan ASB menggunakan Maybank2U, bagi mereka yang tidak pernah mendaftar anda…

…Tahu Mungkin kamu pun nak pinjam wang, atau sekadar nak tambah-tambah ilmu tentang pinjaman. Nak bertanya di bank takut termakan promosi bank pulak. Tambah-tambah kamu tu kerja kerajaan lagilah manis…

Bagaimana cara untuk dapatkan semula sijil atau slip MUET anda yang hilang? Apa proses yang perlu anda buat? adakah proses mohon semula sijil MUET bila hilang ini menyusahkan? Panduan Kini…

Anda pemandu E-Hailing? Pasti anda mengambil ujian PSV untuk melayakkan anda menjadi pemandu E-hailing. Bagaimana nak semak keputusan ujian PSV online – JPJ? Panduan kini akan bantu anda untuk Semak…

Bagaimana anda bertindak dan bagaimana anda melakukan. Sangat jarang ada perniagaan yang berjaya hanya dengan bergantung kepada modal tinggi, apalagi di perniagaan online. Perniagaan itu berjaya kerana sistem dan teknik…

…rumah atau akses ke sana mudah. Maklumlah, mahasiswa ni bukannya dari golongan yang berduit. Kadang-kadang duit nak commute ke tempat latihan industri pun tak ada. Perlu diingat, kalau boleh senaraikan…