…order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan…

…anda nak buat semua tu di post ini. Selamat membaca… Semak Akaun ASB di Maybank2u Sebelum anda nak membuat semakan ASB menggunakan Maybank2U, bagi mereka yang tidak pernah mendaftar anda…

Anda pemandu E-Hailing? Pasti anda mengambil ujian PSV untuk melayakkan anda menjadi pemandu E-hailing. Bagaimana nak semak keputusan ujian PSV online – JPJ? Panduan kini akan bantu anda untuk Semak…

…Tahu Mungkin kamu pun nak pinjam wang, atau sekadar nak tambah-tambah ilmu tentang pinjaman. Nak bertanya di bank takut termakan promosi bank pulak. Tambah-tambah kamu tu kerja kerajaan lagilah manis…

…rumah atau akses ke sana mudah. Maklumlah, mahasiswa ni bukannya dari golongan yang berduit. Kadang-kadang duit nak commute ke tempat latihan industri pun tak ada. Perlu diingat, kalau boleh senaraikan…

Bagaimana kita nak kenal skim-skim pinjaman menipu ini? Rata-rata daripada kita sebagai pengguna memerlukan pinjaman kewangan untuk memastikan kelangsungan ekonomi hidup. Jadi kita tak boleh lari dari membuat pinjaman. Jadi…

  • 1
  • 2