…senang untuk buat resume, korang boleh ambil mana-mana template di internet dan olah mengikut kesesuaian korang,. Jangan lupa pula untuk hantar, seelok-eloknya dihantar beberapa bulan lebih awal sebelum tarikh latihan…

…yang korang boleh buat untuk dapatkan lesen ni ialah dengan buat secara online. Yang ni FREE je (pastikan line internet anda bukan jenis pelahan) dan senang. Korang cuma perlu tempah…

…Ramai yang telah berjaya mendapat jualan sehingga 5 angka di Shopee. Sebelum mendapatkan buku panduan Shopee pendapatan adalah biasa-biasa sahaja. Nak bayar bil internet pun tak lepas. tetapi setelah membaca…